FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 110 - Arhangel Ambriel

Cena: 37,00EUR

Zgoraj : svetlo rožnata
Spodaj : temna magenta
Se zmešata v: rožnato z lisami magente

Rojena 31. maja 2012 ob 13h po našem času

V zodiaku Arhangel Ambriel vlada znamenju dvojčkov. Zaradi njegove povezave z zodiakalnim nadangelom, ki vlada dvojčkoma, Ambriel spominja na zelo lahkotno energijo. Povezan je tudi z zračnim elementom, hitrim gibanjem v vse smeri. Zlahka prehaja skozi različne svetove, je del vode in hrani vse na Zemlji.

Ambriel je zadolžen za komunikacijo, na vseh ravneh in je tradicionalno poznan kot nadangel zaščite – zaščite, ki izhaja iz jasne komunikacije. Ambriel je povezan tudi z objektivnim, nepristranskim zavedanjem – zavedanjem, ki ne pozna kritičnosti oziroma nima »obsojajoče narave«, s komunikacijo, ki je povezana z notranjo resnico in je sposobna analizirati brez obsojanja.

Ambriel skuša v tem času v nas spodbuditi izražanje notranje resnice, navdihniti jasnost in odpraviti zmedenost. Ambriel pomaga preseči notranja nasprotja in pregnati dvome in nezaupanje, ki izvirajo iz strahu. Ker se zato poistovetimo z zmedenostjo,  se sprijaznimo z zmedenostjo in posledičnimi konflikti, ki nastajajo zaradi tega. Ambriel od nas zahteva, da razblinimo meglo negotovosti. Pripravljeni moramo biti preseči pomanjkanje jasnosti in prepoznati, kaj je resnično v višje dobro.

Ambriel pomaga najti jasnost razuma, občutkov in zavesti v povezavi z našim instinktivnim bitjem na poti pred nami. Jasnost je povezana tudi s pripravljenostjo, da pogledamo pod površje, da presežemo vidno, da pogledamo, kaj se skriva za maskami, tako tistimi, ki si jih radi nadevamo sami, kot tistimi, ki jih srečujemo pri drugih, masko, ki jo morda sami skrivamo ali pa je rezultat naših projekcij.

Pri Ambrielu lahko najdemo globljo raven sprejemanja samega sebe. Namen tega je osvoboditev ljubezni, skrbnosti in topline, da se v popolnosti sprejmemo, tako da lahko odvržemo maske, porušimo obrambne zidove, kar nam pomaga odpreti srce, um in napraviti prostor za resnico.

Ambriel pomaga živeti naše sanje, izraziti naše darove in omogoči, da postanemo bolj celostni. Zaradi naše nagnjenosti k temu, da se primerjamo z drugimi, v svojih očeh pogosto izpademo manjvredni. Do tega pride, ker projiciramo svoje notranje lastnosti na druge ali ker obsojamo druge, kar je del obsojanja nas samih na področjih, kjer čutimo neko pomanjkanje. Sočutje, skrbnost, naklonjenost in subtilna ljubezen so vse del lastnosti, s katerimi nas podpira Ambriel k uresničitvi in bistvu resnice znotraj nas.

Ambriel se ukvarja tudi s tem, kako ljubimo, naj bo to zavestno ali drugače. Lahko bi rekli, da je spodbujanje jasnosti, da ozavestimo ljubezen, tudi del resnice, ki jo v nas skuša zbuditi Ambriel.

Ambriel nam lahko pomaga pri raziskovanju našega potenciala, povezanega z darovi, ki so nam bili dani in smo jih do zdaj premalo uporabljali ali pa jih sploh nismo.  

Pravilno sproščanje pomeni, da opustimo upiranje in napetosti. Sprostitev omogoči večjo zbranost, zbranost pa tako imenovano 'meditacijo'. Ambriel navdihuje globljo sprostitev z možnostjo predaje skrbnosti in ljubezni. Prav tako smo lahko sposobni dobiti uvid v sanjah ali tistem, kar se pojavi v meditativni izkušnji.
 

 

Komentarji