FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 103 – Arhangel Haniel

Cena: 37,00EUR

Zgoraj: biserna svetlo modra
Spodaj: temna magenta
Rojstvo - 22. april 2003 ob 11.11
Znamenje: kozorog (december)


Osnovna tema: Prepustiti se božanski ljubezni. Lepota, zadovoljstvo in prijateljstvo.

Glavne lastnosti: Srečna in izpopolnjena oseba, ki deluje za višje dobro in se izraža iz srca. Navdahnjena z božansko ljubeznijo, ki jo prenaša na vse okoli sebe.

Možni izzivi: Če se počutimo, da nam primanjkuje ljubezni, ali pa imamo občutek, da nam nečesa primanjkuje, je vzrok v tem, da ljubezni nismo dopustili steči skozi nas. Steklenička nam pomaga, da prepoznamo vrzeli v svojem življenju in jih napolnimo iz svoje notranjosti, namesto, da hrepenimo in čakamo, da se zapolnijo iz zunanjega sveta. Težave z občutkom lastne vrednosti, ki lahko vodijo do poskusov nadziranja z ustrahovanjem ali s kakšnim drugačnim manipuliranjem. 

Duhovna raven: Moč prebujenja – žalost, zaskrbljenost in strahove preobrazi v srečo. Haniel spodbuja kvalitete, zaradi katerih je vredno živeti: prijateljstvo, ljubezen, družabništvo, usklajenost in ravnovesje. Ta steklenička se nanaša tudi na ustvarjanje svetlobnega telesa, kar je bistvo Aura-Some (aura pomeni svetloba, soma pomeni telo). Pomaga nam ponovno vzpostaviti notranji in zunanji mir.

Mentalna raven: Višja volja (bisernost svetlo modre barve) vodi do smaragda srca. Ta energija svetlo modre nas nagovarja, da se zazremo v srce. Tako dobimo možnost, da resnično razumemo, kaj pomeni mir, in sposobnost, da zlahka sporočimo to, kar se želi izraziti skozi nas. Pomaga, da se prepustimo.

Čustvena raven: Magenta predstavlja božansko ljubezen, ki je sinonim za milost. Gre pa tudi za ljubezen, ki jo posvečamo drobnim stvarem, malenkostim življenja. Šele ko bomo zmožni svojo pozornost in skrb usmeriti na nežive predmete ter jo razširiti na rastline in živali, bomo lahko bolj vzljubili sočloveka. To je pravo rojstvo milosti.

Afirmacija: Čutim božansko ljubezen, ki me podpira pri vsem, kar počnem.

 

Komentarji