FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 93 - Janko

Cena: 37,00EUR

Zgoraj: koralna
Spodaj: turkizna

Čakra: druga, srčna in ananda-khanda

Osnovna tema: Kolektivna komunikacija ljubezni, modrosti in najgloblje sreče.

Glavne lastnosti: Oseba, ki ljubi estetiko, lepoto. V stiku s svojo kreativnostjo. Sposobna izražati svoja čustva. Polna topline in ljubezni. Neodvisni, svobodnjaški mislec, ki je vzpostavil notranje ravnotežje. Toliko odprt, da se pusti voditi intuiciji. Nekdo, ki bi znal delati na področju množičnih medijev/komunikacije. Uravnotežena oseba. 

Možni izzivi: Neosrediščena oseba, ki ima ogromno strahov, najpomembnejša pa sta dva. Prvi je ta, da bo ponovno izgubila notranji mir. Drugi strah pa je povezan s tem, da si ne upa priznati svoje ženstvenosti. Težko izraža čustva in se mogoče okorišča čustev drugih ljudi. Rada sloni na drugih ljudeh oz. je nagnjena k (medsebojni) odvisnosti in pretirani navezanosti.

Duhovna raven: Pomaga nam stopiti v stik s kolektivnim nezavednim in lastno intuicijo. Podpira nas tudi pri tem, da smo te uvide sposobni uporabiti in izraziti. 

Mentalna raven: Njeno delovanje na tej ravni je identično tistemu na duhovni.

Čustvena raven: Spodbudi nas, da premagamo težave, ki jih imamo z odvisnostjo, in postanemo samostojni. Podpira ljubezen do samega sebe. Integracija moškega principa. Koristna pri strahu pred javnim nastopanjem in težavami, ki nam jih lahko povzroča delo z računalniki, letali itd.          

Afirmacija: Odpiram se univerzalni resnici. 

Posebnosti: Steklenički # 92 in # 93 sta bili rojeni istočasno in sta si zelo podobni. Ime Janko in Metka sta dobili po pravljici, ki dobro ponazori aspekt teh dveh stekleničk: predstavljata ženski vidik »notranjega otroka« (Metka), ki zaupa svoji intuiciji, premaga strah in čarovnico porine v peč; ter moški vidik »notranjega otroka« (Janko), ki zaupa ženskemu vidiku. To ga osvobodi, da najde radost in srečo.

 

Komentarji