FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 78 – Temenska osvoboditev

Cena: 37,00EUR

Osnovna tema: Od zgoraj na zemljo prihaja silna moč, da pomaga človeštvu.

Glavne lastnosti: Duhovna oseba, ki je spoznala in sprejela svoj življenjski namen in nalogo. Spoznala je, da je življenje božansko in naš največji učitelj, še zlasti kar se tiče srčnih zadev. Telo, um in duša so združeni eno. Vedno je ob pravem času na pravem mestu. Največji dar te osebe je njena neuničljiva volja. Vseeno pa ostaja skromna in ponižna, v najboljšem pomenu besede. Kombinacija neverjetne preobrazbe.

Možni izzivi: V sebi bi znala nositi žalost, ki kar kliče po osvoboditvi. Le s težavo vidi svojo senčno stran. V življenju je mogoče doživela ekstremne izgube in zmage. Počuti se zelo izkušeno, zato ji primanjkuje svežine. Materialne zadeve bi ji znale popolnoma zasenčiti duhovni del življenja.

Duhovna raven: Pomaga razumeti zakon karme. V meditacijo in molitev vnaša jasnost in moč koncentracije. Omogoči razumevanje tega, da pomoč drugim prinaša globlje zadovoljstvo. Stimulira delovanje tretjega očesa.

Mentalna raven: Ozaveščanje, da si s programiranjem svoje podzavesti sami ustvarjamo pogoje okoli sebe. Prebuja zavedanje. Tako lažje opustimo neželene vzorce. Pomaga pri transformaciji vzorcev na mentalni ravni.

Čustvena raven: Po obdobju žalovanja se vrača sreča. Podpira pri delu na sebi. Pomaga pri preobčutljivosti, potrtosti in v vseh vrstah prehodnih obdobij.

Afirmacija: Na vsa področja svojega življenja privabljam voljo in moč.

Posebnosti: To je prva steklenička, ki se je rodila po smrti Vicky Wall. Imenuje se tudi »božanska osvoboditev". Spada v komplet za prvo pomoč.

 

Komentarji