FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 69 – Doneči zvon

Stara cena:37,00EUR
Cena: 37,00EUR

Zgoraj: magenta
Spodaj: prozorna
Se zmešata v: magento
Čakra: vse čakre
Tarot karta: 10 novci
I Ching heksagram: brez

 

 

 

 

Osnovna tema: Moč ljubezni  

Glavne lastnosti: Oseba, ki je odkrila svoj življenjski namen in razume življenje. Strasti zna izživeti na konstruktiven in zdrav način. Dosegla je čustveno zadoščenje. Vse, kar se je naučila, zna podati naprej. Skrbi jo za dobro počutje ljudi, s katerimi se srečuje ali sodeluje. Zelo jo skrbi tudi za mir, ljubezen in sočutje.

Možni izzivi: Misli, da se ji ni potrebno več učiti. Ekstremni osebnostni nazori. Ne verjame, da bo dobila potrebno ljubezen, in je zato polna notranje zagrenjenosti. Intenzivno preži za uspehom. Ne zmore se odmakniti od situacije in nanjo pogledati iz nevtralnega zornega kota.

Duhovna raven: Spodbuja nas k discipliniranosti, še zlasti pri stvareh, ki v sebi skrivajo pomembne ideale. Lahko vzpodbudi preboje in nam pomaga stopiti v stik z univerzalno zavestjo. Odpremo se zaznavanju lepote v materialnih dimenzijah.

Mentalna raven: Pomaga, da ostanemo osrediščeni tudi takrat, ko se nam veliko dogaja. Po zlomu si lahko z njeno pomočjo ponovno vzpostavimo lastno samopodobo – korak za korakom, vsakemu dejanju pa namenimo vso svojo pozornost in ljubezen.

Čustvena raven: Napolni praznino, ki ostane, ko izrazimo preveč strasti. Pomaga, da na površje spustimo potlačene solze; če čutimo, da bi nam to lahko pomagalo - to je poživljajoča osvoboditev.

Afirmacija: Svoje ravnotežje najdem med obema ekstremoma.

Posebnosti: Brez.

 

Komentarji