FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 66 – Igralka

Cena: 37,00EUR

Zgoraj: svetlo vijolična
Spodaj: svetlo roza
Se zmešata v: svetlo vijolično (lila)
Čakra: korenska in kronska
Tarot karta: kraljica novci
I Ching heksagram: brez

 

 

 

Osnovna tema: Obdati se z lepoto          

Glavne lastnosti: Verjetno zelo pogumna, miroljubna in vedra oseba. Se umakne, tako da lahko pridejo na vrsto tudi drugi. Inteligentna oseba z močnim občutkom odgovornosti. Je v podporo drugim, zvesta in ljubezniva. Vztrajno dela na tem, da najde svoj resnični jaz. Veliko negovalne energije. Intuicijo uporablja, da pomaga drugim. Ve, da je v življenju potrebno igrati različne vloge, in ta oseba jih igra izjemno dobro, ne da bi se preveč identificirala z njimi.

Možni izzivi: Izjemno občutljiva in zlahka prizadeta. Prevečkrat se umakne. Težko se odloči, kaj je res pomembno. Verjetno si ne želi biti tu. Preveč idealistična. Trpi zaradi težkih izkustev iz preteklosti, ki so pogosto povezane s pomanjkanjem ljubezni.          

Duhovna raven: Ljudem, ki so preveč pozorni na zunanjo lepoto, pomaga odkriti tudi notranjo lepoto. Poveže nas z našim namenom in višjim delovanjem ter nam da moč, da temu sledimo.

Mentalna raven: Pomaga, da se ločimo od posedovanja in obsedenosti. Vrača energijo, ki so nam jo te stvari jemale, tako da jo uporabimo bolj konstruktivno in univerzalno. 

Čustvena raven: Lažje sprejmemo ljubezen. Realističen pogled na ljudi. Možnost integracije.

Afirmacija: Pozorna sem na to, kdo je trenutno na odru mojega življenja.

Posebnosti: Brez.

 

Komentarji