FB

Kontakt

Razvoj človeškega potenciala, Manca Razboršek s.p.

Svetovalnica se nahaja na Prušnikovi 54 v Ljubljani.

info@manca.si

Steklenička 52 - Lady Nada

Cena: 37,00EUR

Zgoraj : svetlo roza 
Spodaj : svetlo roza
Se zmešata v: svetlo roza
Čakra: korenska in kronska
Tarot karta: kraljica meči
I Ching heksagram: # 52

 

 

 

 

 

Osnovna tema: Izkustvo brezpogojne ljubezni           

Glavne lastnosti: Dojemljiva, intuitivna in nežna oseba, ki na zelo praktičen način skrbi za druge ljudi. Vidi, kdaj potrebujejo ljubezen, in jim jo da. Ljubezen ji predstavlja rast.          

Možni izzivi: Tudi ko jo izkoriščajo ali zlorabljajo, ta oseba še vedno daje. Nenehno razmišlja in se le s težavo sprosti. Vse ji predstavlja ogromen napor. Počuti se razcepljeno, prazno in neljubljeno. Lahko, da se vdaja duhovnim iluzijam (npr. identificira se s čudovitim vidikom sebe, ki ga je doživela med meditacijo, in ne uvidi, da jo, tako kot vse ljudi, čaka še veliko dela na sebi, da ta vidik doseže).

Duhovna raven: Podpira in pospeši proces prebujenja. Poveča zmožnost koncentracije pri meditaciji. Tiste z duhovnimi iluzijami postavi na trdna tla. Pomaga razviti zavest ljubeče prijaznosti in način, kako jo deliti z drugimi.            

Mentalna raven: Umiri nemiren um. Stimulira tako intuicijo kot koncentracijo. Posebno uporabna pred in med izpiti.

Čustvena raven: Pomaga nam integrirati pozitivne vidike matere oz. ženske vzornice. Prav tako pa nam je v veliko pomoč pri odpravljanju težav, ki izvirajo iz možnih zlorab, in pri razvijanju ljubezni do sebe.             

Afirmacija: Ljubim se takšno, kot sem.

Posebnosti: Mojstrski komplet.

 

Komentarji